Nyerd meg álmaid basszusgitárját

Jelentkezési határidő

nap
óra
perc
mp

Jobb játék, gyorsabb fejlődés, az életedhez igazítva

150+ könnyen érthető és egyszerűen elsajátítható tananyag, hogy akár a teljesen kezdőtől együtt jussunk el egészen a profi szintig, mindössze egy basszusgitár óra áráért (9.990 Ft)

Tudom miért vagy itt. Mert érzed, hogy valamit változtatnál

Szenvedélyed a basszusgitározás, szeretnél benne a lehető legmagasabb szintre jutni. DE nem egyszerű összeegyeztetni a hétköznapi kötelességeid a gyakorlással, így sokszor nem is jutsz el a tanárhoz. Otthon próbálsz YouTube videók alapján ellesni egy két trükköt, de igazából már egy ideje azt érzed nem fejlődsz. Nem úgy szól a gitár a kezedben, ahogy szeretnéd. Hogyan tovább? Mutatom!

a könnyebb, gyorsabb fejlődés és jobb basszusgitározás egy karnyújtásnyira van

Az eddig lehetetlennek tűnő groovok is könnyen jönnek ki a kezed alól. Egyszerűbben megy az impro és kedvenc számaid már álmodból felkeltve is mennek. Feszesen, teljes tempóval. Igen, ilyen az, amikor hétről hétre fejlődsz, mert végre hozzád igazodik a tananyag és a tanár. Akkor és ott gyakorolsz, amikor akarsz és annyit amennyit csak tudsz.

Magyarország legátfogóbb online basszusgitár kurzusa kezdőtől a profi szintig

Bármilyen szinten vagy most, ez az anyag eljuttat a stabil alapoktól a legbonyolultabb számok eljátszásáig. Minden olyan elméleti és gyakorlati tudást megkapsz, amivel bátran kiállhatsz majd bandád basszerosaként a színpadra.

A saját tempódban haladhatsz, amikor ráérsz

Hétévégén, vagy éjszaka tanulnál? Nem gond! Az anyagokat bármikor eléred, így ott és akkor tanulhatsz, amikor neked jó. Könnyen beillesztheted a munka, vagy suli mellé kedvenc szenvedélyed.

Egy óra áráért, egy hónapig tanulhatsz korlátlanul

Azonnal, a teljes anyaghoz hozzáférsz és bármennyit tanulhatsz a havidíjért cserébe. Akár több száz órát is eltölthetsz a kurzusban és a kezdőtől eljuthatsz a profi szintig, ami egy zenetanárnál milliós összeg lenne.

Minden héten közösen gyakorlunk online

Megmutathatod és személyre szabott visszajelzést kaphatsz tőlem a héten tanultakról a heti 90 perces közös óráinkon. Így biztos lehetsz benne, hogy jó úton haladsz a céljaid felé. Sőt ilyenkor a többiektől is tanulhatsz.

Ez nem pár szedett-vedett youtube videó jelleggű anyag

Itt jól felépített, struktúrált, bizonyítottan működő gyakorlatokból álló anyagot kapsz, profi tanár által érthetően elmagyarázva. Olyan kurzust építettem fel neked, amivel sokkal több értéket tudok neked átadni, mint az online oktatóanyagok, amikkel eddig találkoztál.

A kurzussal új szintre emelkedhet a játékod, ha

Viszont akkor inkább ne jelentkezz, ha

Azonnal hozzáférsz alap, közép és felsőfokon

Bármilyen basszusgitárod van otthon, lehet 4, 5, vagy 6 húros, a Kurzuson belül mindegyikhez több órányi alap, közép és felsőfokú oktatóanyagot is találsz. Így bátran belevághatsz, mert garantálatn a saját hangszeredre igazított tudást kapsz. 

És itt még nem állunk meg

Alapfokú, középfokú, felsőfokú dalok

Már az első pillanattól élvezheted, hogy komplett dalokat tudsz játszani. Komplett kottával, útmutatással és hasznos tippekkel kapod meg őket.

Lisztes László Groove mesterkurzus

Együtt végig megyünk a groove lépcsőn és szintén az alapoktól építjük fel, amíg profivá válsz benne. Ez igazán élvezetessé teszi majd a játékot és gyakorlásokat.

Victor Wooten, Marcus Miller, Jaco Pastorius trükkjei, groovjai

A basszusgitár legnagyobb alakjainak mesterfogásait segítek neked elsajátítani, ami még élvezetesebbé teszi majd a játékot.

Extra bónusz, ha most csatlakozol: komplett zeneelméleti kurzus

Törj ki az otthoni pengetésből és élvezd ki a tudásod

Ha eddig a magabiztos kottaolvasás, vagy zenelméleti hiányosságaid akadályoztak, hogy merj zenekarban zenélni, ezt imádni fogod! Egy teljes kurzust készítettem a zeneleméletről, ahol teljesen a 0-ról mutatok meg mindent. Az alap számolástól eljutunk a bonyolult ritmusképletekig.

Tudom, hogy Neked is nagy lépést ad majd ez a kurzus, mert

  • Bárhonnan bármikor tudsz tanulni, a saját tempódban és beosztásod szerint
  • Bármilyen basszusgitárod van otthon, találsz hozzá leckéket kezdőtől a profi szintig
  • A zeneelméleti tudásod is nő, amivel céltudatosabban tudsz gyakorolni
  • Nem önmagadban gyakorolsz, hanem egy motiváló közösség tagjaként

Nézz be a basszusgitaroktatas.hu
színfalai mögé

Ez fogad majd, ha belépsz a kurzusba: egy könnyen használható, bármilyen eszközön elérhető tudástár, ahol tematikusan, tudászszint és téma szerint rendezett videókat találsz. 

férj hozzá te is korlátlanul minden anyaghoz, csupán havi 9.990 ft-ért.

Pénzvisszafizetési garancia

EZT ITTHON SENKI NEM MERI BEVÁLLALNI. ÉN IGEN!

Ha beiratkozol a kurzusra, azonnal teljes hozzáférést kapsz a programhoz. A vásárlás után 48 óráig bármikor jelezheted, ha nem vagy elégedett és a vásárlásod összegét kérdés nélkül, 100%-ban visszatérítem.

Ismerd meg új basszusgitár tanárod

Lisztes László vagyok. Imádom a zenét, 5 éves korom óta zenélek basszusgitáron és nagybőgőn, és már egész fiatalon megtapasztaltam, milyen jó érzés ezt a tudást átadni. Az azóta eltelt évtizedekben töretlen lelkesedéssel gyakorlom, és tanítom ezeket a csodás hangszereket. Még mindig teljesen magával ragad a zene, és az, ahogy látom a tanítványaimat fejlődni, ügyesedni.

éveket tudok neked spórolni

Minden amit a kurzusban látsz tapasztalataim és a diákjaim visszajelzése alapján formáltam, hogy könnyen érthető, követhető és hasznosítható legyen. Basszusgitárral a nyakamban nőttem fel és magam is végig jártam az utat, amin most te is haladsz egészen a nagy színpadokig. Most szeretném átadni ezt a tudást.

0 év
zenei múlt
0 +
koncert
0 +
elégedett tanuló

A gyakorlás teszi a mestert

Közhelynek tűnhet, de így van. Hiába lesz a kezedben minden infó és gyakorlat a kurzusból. Ha nem teszed bele a munkát, gyakorolsz és lépkedsz a szintek között, akkor én sem tudok segíteni. Viszont, mivel ideáig eljutottál az olvasásban, úgy gondolom elég elkötelezett vagy, így bátran ajánlom, hogy vágj bele.

Fizethetnél ezért 1.600.000 Ft is

Lássuk a tényeket. Egy magántanárnál 1 óra kb. 8-10.000 Ft. Mit kapsz ugyanezért a Basszusitár kurzusban? Azonnal hozzáférsz 160 órányi tudást (így jön ki a fenti matek), de ez még csak az alap.

Mert ugyanúgy megkapod a személyes figyelmet a közös online gyakorlásokon és a Facebook csoportban.

Ráadásul időt, szervezést és útiköltséget is spórolsz, mert otthonról, vagy a világon bárhonnan tudsz gyakorolni, pontosan amikor neked jó. Munka vagy suli után, reggel indulás előtt, hétköznap vagy hétvégén, amikor csak szeretnél.

bízom benne, hogy a te visszajelzésed is itt olvasom hamarosan

csatlakozz most csak 9.990 ft-ért és lépj a következő szintre a játékoddal!

Ráadásul most megnyerheted az 1,2 milliós basszusgitárt is!

Jelentkezési határidő

nap
óra
perc
mp

a gombra kattintva átirányítunk a kosár oldalra és pár perc múlva már kezdheted is a tanulást 👇

mi mindent kapsz a havidíjadért?

és a bónuszok

a gombra kattintva átirányítunk a kosár oldalra és pár perc múlva már kezdheted is a tanulást 👇

Gyakran felmerülő kérdések a basszusgitár kurzussal kapcsolatban

Addig leszel tagja a basszusgitaroktatas.hu-nak ameddig szeretnél, ez rád van bízva. 🙂 Pl: ha mondjuk 142 nap után nem szeretnél a tagja lenni akkor simán a beállításoknál lemondod a szolgáltatást.
Ez nagyon egyszerű! 🙂 Ha havi előfizető vagy akkor, 30 naponta kapsz új számlát, tehát ha 12.-én megvásárlod, akkor következő hónap 12.-én kapod az új számlád, addig ameddig lenem mondod. Amennyiben éves előfizető vagy, úgy természetesen évente kapsz számlát. A beiratkozásod napjától számolva.
Az árváltozás tekintetében, mindenképpen törekszem a piaci árak alatt maradni. De természetesen nem tudom garantálni, hogy nem lesz áremelkedés.
Természetesen! 🙂 Ezért van a VIP Facebook csoportunk hogy bármikor tudjak neked segíteni. 🙂
Minden héten kerül fel új lecke, de az anyag ami most fent van az minimum 2 évre elég tanulást biztosít neked. 🙂
Természetesen. 🙂 Minden héten vasárnap, találkozunk google meet-en ahol tudsz, tudtok tőlem személyesen kérdezni. 🙂 De ha bármi kérdésed van még, nyugodtan írj egy email a laci@basszusgitaroktatas.hu email címre.

Jelenleg nincsenek élő képzések, viszont nem kell tartanod attól, hogy nem fogod érteni az anyagot. Nagyon figyelni fogok mindenre, hogy laikusként Te is megértsd az anyagot.

A havi számlák automatikusan kerülnek kiküldésre, de amennyiben gondolod, természetesen abba tudod hagyni a képzést, illetve a részvételt. Ezt e-mailben kell jelezned.

Jelenleg csak havi díjas fizetés elérhető.

Ahhoz, hogy el tudd érni a választott csomaghoz tartozó összes anyagot, előre kell kifizetni annak ellenértékét. Jelenleg utólagos fizetésre nincs lehetőség.

Amennyiben a személyes tanulást preferálod kérlek látogass el a “fő” oldalamra, (ITT) és vedd fel velem a kapcsolatot. Tudni kell, hogy a túljelentkezés okán, nem biztos hogy azonnal be tudlak ütemezni.

Természetesen! A videós, szöveges, képi és egyéb anyagokat is frissíteni fogom, így mindig lesz új anyag, és mindig tudsz tovább fejlődni a választott cél elérése érdekében.

Az oldal végére értél. Látom, hogy fejlődni szeretnél. Hát mire vársz? Vágj bele, hiszen semmit nem kockáztatsz.

Azonnal hozzáférsz a teljes anyaghoz, elkezdhetsz gyakorolni. Ha pedig mégsem lennél elégedett, a vásárlástól számított 48 órán belül a teljes összeget visszafizetem neked.

Nyerd meg álmaid basszusgitárját!
- indul a legnagyobb nyereményjátékunk

Játék időtartama: októbert 17. – április 17.
Jelentkezési határidő: október 17.

A játék célja hogy egy magasabb szintre emeljük a basszusgitár játékod.
(Lehetsz te teljesen kezdő, vagy rutinos basszeros 10-20 év tapasztalattal!)

Minden hónapban lesznek feladatok, gyakorlatok, (kezdő, haladó, és mester szinten) amit a meg kell csinálni, én pedig pontozom őket. 

Aki pedig a legtöbbet teszi meg azért, hogy fejlődjön, az fogja megnyerni a játékot.

Első 🥇 hely főnyereménye egy általad választott basszusgitár 1,2 millió forint értékben!

Második 🥈hely: egy általad választott 500.000 Forint értékű basszusgitár!

Harmadik 🥉 hely: egy általad választott 350.000 Forint értékű basszusgitár!

Negyedik🏅 hely: egy általad választott 200.000 Forint értékű basszusgitár!

Te választhatod ki, hogy a kereten belül milyen hangszert szeretnél! 

A részvételhez nincs más dolgod, mint aktív tagsággal rendelkezni Október 17 és Április 17 között. Ha még nem vagy tag, a gombra kattintva tudsz előfizetni.