Iratkozz be Mesterkurzusomba

Basszusgitár-tanfolyam

Kezdőtől a profi szintig. 4, 5 vagy 6 húros basszusgitáron is!
4990 Ft./hó
Sosem késő elkezdeni a basszusgitár művészetét elsajátítani. Most velem, közösen, együtt képes leszel a basszusgitár művészévé válni. Az online tanulás, mint olyan egyébiránt is egyre népszerűbb, és nem csak a kényelem okán, vagy az éppen mindig porondon lévő pandémiás helyzet miatt. Hanem azért is, mert a rohanó világunkban bizony nincs elegendő időnk, hogy fix időpontokban eljárjunk egy tanárhoz, még akkor sem, ha egyébként a tanárról csak jót hallani.

Nagybőgő tanfolyam

Kezdőtől a profi szintig.
3500 Ft./hó
Sosem késő elkezdeni a nagybőgő művészetét elsajátítani. Most velem, közösen, együtt képes leszel a nagybőgő művészévé válni. Az online tanulás, mint olyan egyébiránt is egyre népszerűbb, és nem csak a kényelem okán, vagy az éppen mindig porondon lévő pandémiás helyzet miatt. Hanem azért is, mert a rohanó világunkban bizony nincs elegendő időnk, hogy fix időpontokban eljárjunk egy tanárhoz, még akkor sem, ha egyébként a tanárról csak jót hallani.

Nagybőgő tanfolyam

Kezdőtől a profi szintig.
4990 Ft./hó
Az erős alapokhoz elengedhetetlenné válhat a zeneelmélet, mint alapvető / alapozó tudás. A zeneelméletet melyet ezen csomag biztosít, viszont természetesen nem csak basszusgitárra, nagybőgőre lehet ráhúzni, hanem az összes létező hangszerre.

V.I.P. csoport

Online órák, segítségnyújtás, együtt-tanulás
2000 Ft./hó
Legyél Te is tagja egy szuper közösségnek. Elérhetővé teszem számodra a VIP Facebook csoportot. Ez nem csak “duma”. Tényleg VIP, ahol fel tudod tölteni a haladásodról készült videót, melyet ki is fogok elemezni, elmondom, hogy hol lehet javítani, fejlődni, és ez csak egy opció a VIP részleget is igénylő tagok számára.
Shopping Cart