3+1 trükk, amivel éveket spórolhatsz és azonnal jobban basszusgitározhatsz

Ingyenes videó, 3 gyakorlati és 1 elméleti trükkel, ha kezdő vagy haladó basszusgitáros vagy, és a következő szintre lépnél

Élvezd a zenét és fejlődj folyamatosan

Lehet, hogy még csak pár hete vettél basszusgitárt a kezedbe. De az is lehet, hogy már évek óta zenélsz nap, mint nap. Az biztos, hogy ha szeretnéd hosszútávon élvezni a játékot, a gyakorláson túl új tudást is szezned kell, hogy töretlenül egyre jobbá válj.

Ha volt már basszusgitár a kezedben és szeretnél jobbá válni, ezt a videót látnod kell

Kezdőként

lerövidíti a tanulásod, hogy hamarabb el tudd játszani kedvenc számaid

Haladóként

átbillent a holtponton, és újra visszaadja az élvezetet, amit a legelején is éreztél

Élvezd a zenét és fejlődj folyamatosan

Ne aggódj, a videóban mindenki számára elsajátítható praktikákat találsz majd. Nem a zenei tudásomat szeretném Neked fitogtatni, hanem alaposan bemutatni és elmagyarázni Neked ezeket a hasznos trükköket, hogy akár egy megnézés után alkalmazni is tudd őket.

Kövesd az utat, amin már több, mint százan járnak

Imádom a zenét, 5 éves korom óta zenélek basszusgitáron és nagybőgőn, és már egész fiatalon megtapasztaltam, milyen jó érzés ezt a tudást átadni. Az azóta eltelt évtizedekben töretlen lelkesedéssel gyakorlom, és tanítom ezeket a csodás hangszereket.

0 év
zenei múlt
0 +
koncert
0 +
elégedett tanuló

Ezt mondja, aki nálam tanul

Nézd meg a videót és lépj a következő szintre, még ma!

Add meg a neved, az email címed és már küldöm is Neked azt a 3+1 trükköt, amivel azonnal javíthatsz basszusgitár játékodon.

Contact Form Demo (#7)