Egyedül próbálsz basszusgitározni?
Lassan vagy egyáltalán nem fejlődsz?
Akkor ez neked szól!

Próbáld ki Magyarország legnagyobb basszusgitár kurzusát most
az első hónapban féláron

Jelenleg 150+ könnyen érthető és egyszerűen elsajátítható tananyaggal várlak, hogy akár a teljesen kezdőtől együtt jussunk el egészen a profi szintig, havonta mindössze egy basszusgitár óra áráért (9.990 Ft).

Hogy kockázat nélkül próbálhasd ki, most féláron eléred az első hónapban 4.995 Ft-ért.
(100% pénzvisszafizetési garanciával.)

A saját tempódban haladhatsz, amikor ráérsz

Hétévégén, vagy éjszaka tanulnál? Nem gond! Az anyagokat bármikor eléred, így ott és akkor tanulhatsz, amikor neked jó. Könnyen beillesztheted a munka, vagy suli mellé kedvenc szenvedélyed.

Egy óra áráért, egy hónapig tanulhatsz korlátlanul

Azonnal, a teljes anyaghoz hozzáférsz és bármennyit tanulhatsz a havidíjért cserébe. Akár több száz órát is eltölthetsz a kurzusban és a kezdőtől eljuthatsz a profi szintig, ami egy zenetanárnál milliós összeg lenne.

Minden héten közösen gyakorlunk online

Megmutathatod és személyre szabott visszajelzést kaphatsz tőlem a héten tanultakról a heti 90 perces közös óráinkon. Így biztos lehetsz benne, hogy jó úton haladsz a céljaid felé. Sőt ilyenkor a többiektől is tanulhatsz.

Minden egy helyen, hogy a következő szintre emeld a basszusgitár játékod

Mit tartalmaz a kurzus?

Ahány tanuló annyi szint és hangszer. Tudom, hogy a te fejedben is jár, hogy lesz ez pont nekem jó? Úgy, hogy a több, mint 160 órányi anyag között megtalálod, amit keresel. Akkor is, ha most vetted a gitárod és az alapokkal ismerkednél, ahogy akkor is, ha már évek óta játszol, de szeretnél megújulni és új trükköket, inspirációt kapni.

Azonnal hozzáférsz alap, közép és felsőfokon

És itt még nem állunk meg

Alapfokú, középfokú, felsőfokú dalok

Már az első pillanattól élvezheted, hogy komplett dalokat tudsz játszani. Komplett kottával, útmutatással és hasznos tippekkel kapod meg őket.

Lisztes László Groove mesterkurzus

Együtt végig megyünk a groove lépcsőn és szintén az alapoktól építjük fel, amíg profivá válsz benne. Ez igazán élvezetessé teszi majd a játékot és gyakorlásokat.

Victor Wooten, Marcus Miller, Jaco Pastorius trükkjei, groovjai

A basszusgitár legnagyobb alakjainak mesterfogásait segítek neked elsajátítani, ami még élvezetesebbé teszi majd a játékot.

Törj ki az otthoni pengetésből és élvezd ki a tudásod

Ha eddig a magabiztos kottaolvasás, vagy zenelméleti hiányosságaid akadályoztak, hogy merj zenekarban zenélni, ezt imádni fogod! Egy teljes kurzust készítettem a zeneleméletről, ahol teljesen a 0-ról mutatok meg mindent. Az alap számolástól eljutunk a bonyolult ritmusképletekig.

Törj ki az otthoni pengetésből és élvezd ki a tudásod

Ha eddig a magabiztos kottaolvasás, vagy zenelméleti hiányosságaid akadályoztak, hogy merj zenekarban zenélni, ezt imádni fogod! Egy teljes kurzust készítettem a zeneleméletről, ahol teljesen a 0-ról mutatok meg mindent. Az alap számolástól eljutunk a bonyolult ritmusképletekig.

Nézz be a basszusgitaroktatas.hu
színfalai mögé

Ez fogad majd, ha belépsz a kurzusba.

férj hozzá te is korlátlanul minden anyaghoz, csupán havi 9.990 ft-ért.

Pénzvisszafizetési garancia

Ezt itthon senki nem meri bevállalni. Én igen!

Ha beiratkozol a kurzusra, azonnal teljes hozzáférést kapsz a programhoz. A vásárlás után 48 óráig bármikor jelezheted, ha nem vagy elégedett és a vásárlásod összegét kérdés nélkül, 100%-ban visszatérítem.

csatlakozz most az első hónapban 4.995 ft-ért és lépj a következő szintre a játékoddal!

a gombra kattintva átirányítunk a kosár oldalra és pár perc múlva már kezdheted is a tanulást 👇

mi mindent kapsz a havidíjadért?

és a bónuszok

a gombra kattintva átirányítunk a kosár oldalra és pár perc múlva már kezdheted is a tanulást 👇

Gyakran felmerülő kérdések a basszusgitár kurzussal kapcsolatban

Addig leszel tagja a basszusgitaroktatas.hu-nak ameddig szeretnél, ez rád van bízva. 🙂 Pl: ha mondjuk 142 nap után nem szeretnél a tagja lenni akkor simán a beállításoknál lemondod a szolgáltatást.
Ez nagyon egyszerű! 🙂 Ha havi előfizető vagy akkor, 30 naponta kapsz új számlát, tehát ha 12.-én megvásárlod, akkor következő hónap 12.-én kapod az új számlád, addig ameddig lenem mondod. Amennyiben éves előfizető vagy, úgy természetesen évente kapsz számlát. A beiratkozásod napjától számolva.
Az árváltozás tekintetében, mindenképpen törekszem a piaci árak alatt maradni. De természetesen nem tudom garantálni, hogy nem lesz áremelkedés.
Természetesen! 🙂 Ezért van a VIP Facebook csoportunk hogy bármikor tudjak neked segíteni. 🙂
Minden héten kerül fel új lecke, de az anyag ami most fent van az minimum 2 évre elég tanulást biztosít neked. 🙂
Természetesen. 🙂 Minden héten vasárnap, találkozunk google meet-en ahol tudsz, tudtok tőlem személyesen kérdezni. 🙂 De ha bármi kérdésed van még, nyugodtan írj egy email a laci@basszusgitaroktatas.hu email címre.

Jelenleg nincsenek élő képzések, viszont nem kell tartanod attól, hogy nem fogod érteni az anyagot. Nagyon figyelni fogok mindenre, hogy laikusként Te is megértsd az anyagot.

A havi számlák automatikusan kerülnek kiküldésre, de amennyiben gondolod, természetesen abba tudod hagyni a képzést, illetve a részvételt. Ezt e-mailben kell jelezned.

Nem, jelenleg csak havi díjas fizetés elérhető.

Ahhoz, hogy el tudd érni a választott csomaghoz tartozó összes anyagot, előre kell kifizetni annak ellenértékét. Jelenleg utólagos fizetésre nincs lehetőség.

Amennyiben a személyes tanulást preferálod kérlek látogass el a “fő” oldalamra, (ITT) és vedd fel velem a kapcsolatot. Tudni kell, hogy a túljelentkezés okán, nem biztos hogy azonnal be tudlak ütemezni.

Természetesen! A videós, szöveges, képi és egyéb anyagokat is frissíteni fogom, így mindig lesz új anyag, és mindig tudsz tovább fejlődni a választott cél elérése érdekében.

Nyerd meg álmaid basszusgitárját!
- indul a legnagyobb nyereményjátékunk

Játék időtartama: októbert 17. – április 17.
Jelentkezési határidő: október 17.

A játék célja hogy egy magasabb szintre emeljük a basszusgitár játékod.
(Lehetsz te teljesen kezdő, vagy rutinos basszeros 10-20 év tapasztalattal!)

Minden hónapban lesznek feladatok, gyakorlatok, (kezdő, haladó, és mester szinten) amit a meg kell csinálni, én pedig pontozom őket. 

Aki pedig a legtöbbet teszi meg azért, hogy fejlődjön, az fogja megnyerni a játékot.

Első 🥇 hely főnyereménye egy általad választott basszusgitár 1,2 millió forint értékben!

Második 🥈hely: egy általad választott 500.000 Forint értékű basszusgitár!

Harmadik 🥉 hely: egy általad választott 350.000 Forint értékű basszusgitár!

Negyedik🏅 hely: egy általad választott 200.000 Forint értékű basszusgitár!

Te választhatod ki, hogy a kereten belül milyen hangszert szeretnél! 

A részvételhez nincs más dolgod, mint aktív tagsággal rendelkezni Október 17 és Április 17 között. Ha még nem vagy tag, a gombra kattintva tudsz előfizetni.