Kérdésed van? Itt megtalálod a a válaszokat.

A Gyakran ismételt kérdések segítenek a válaszok megtalálásában, amennyiben mégsem találod a választ kérlek abban az esetben írj nekem egy e-mailt. Amint tudok válaszolok érdemben a feltett kérdésekre.

Addig leszel tagja a basszusgitaroktatas.hu-nak ameddig szeretnél, ez rád van bízva. 🙂 Pl: ha mondjuk 142 nap után nem szeretnél a tagja lenni akkor simán a beállításoknál lemondod a szolgáltatást.
Ez nagyon egyszerű! 🙂 Ha havi előfizető vagy akkor, 30 naponta kapsz új számlát, tehát ha 12.-én megvásárlod, akkor következő hónap 12.-én kapod az új számlád, addig ameddig lenem mondod. Amennyiben éves előfizető vagy, úgy természetesen évente kapsz számlát. A beiratkozásod napjától számolva.
Az árváltozás tekintetében, mindenképpen törekszem a piaci árak alatt maradni. De természetesen nem tudom garantálni, hogy nem lesz áremelkedés.
Természetesen! 🙂 Ezért van a VIP Facebook csoportunk hogy bármikor tudjak neked segíteni. 🙂
Minden héten kerül fel új lecke, de az anyag ami most fent van az minimum 2 évre elég tanulást biztosít neked. 🙂
Természetesen. 🙂 Minden héten vasárnap, találkozunk google meet-en ahol tudsz, tudtok tőlem személyesen kérdezni. 🙂 De ha bármi kérdésed van még, nyugodtan írj egy email a laci@basszusgitaroktatas.hu email címre.

Jelenleg nincsenek élő képzések, viszont nem kell tartanod attól, hogy nem fogod érteni az anyagot. Nagyon figyelni fogok mindenre, hogy laikusként Te is megértsd az anyagot.

A havi számlák automatikusan kerülnek kiküldésre, de amennyiben gondolod, természetesen abba tudod hagyni a képzést, illetve a részvételt. Ezt e-mailben kell jelezned.

Nem, jelenleg csak havi díjas fizetés elérhető.

Ahhoz, hogy el tudd érni a választott csomaghoz tartozó összes anyagot, előre kell kifizetni annak ellenértékét. Jelenleg utólagos fizetésre nincs lehetőség.

Amennyiben a személyes tanulást preferálod kérlek látogass el a “fő” oldalamra, (ITT) és vedd fel velem a kapcsolatot. Tudni kell, hogy a túljelentkezés okán, nem biztos hogy azonnal be tudlak ütemezni.

Természetesen! A videós, szöveges, képi és egyéb anyagokat is frissíteni fogom, így mindig lesz új anyag, és mindig tudsz tovább fejlődni a választott cél elérése érdekében.

Shopping Cart