Kérdésed van? Itt megtalálod a a válaszokat.

A Gyakran ismételt kérdések segítenek a válaszok megtalálásában, amennyiben mégsem találod a választ kérlek abban az esetben írj nekem egy e-mailt. Amint tudok válaszolok érdemben a feltett kérdésekre.

Jelenleg nincsenek élő képzések, viszont nem kell tartanod attól, hogy nem fogod érteni az anyagot. Nagyon figyelni fogok mindenre, hogy laikusként Te is megértsd az anyagot.

A havi számlák automatikusan kerülnek kiküldésre, de amennyiben gondolod, természetesen abba tudod hagyni a képzést, illetve a részvételt. Ezt e-mailben kell jelezned.

Nem, jelenleg csak havi díjas fizetés elérhető.

Ahhoz hogy el tudd érni a választott csomaghoz tartozó összes anyagot, előre kell kifizetni annak ellenértékét. Jelenleg utólagos fizetésre nincs lehetőség.

Erre találtam ki a VIP csoportot. Ez a csoport valóban VIP, hiszen itt válaszolok a kérdésekre, kielemzem a csoportba feltöltött videóid, és elmondom hogy hol kell javítani, fejlődni.

Amennyiben a személyes tanulást preferálod kérlek látogass el a “fő” oldalamra, (ITT) és vedd fel velem a kapcsolatot. Tudni kell, hogy a túljelentkezés okán, nem biztos hogy azonnal be tudlak ütemezni.

Természetesen! A videós, szöveges, képi és egyéb anyagokat is frissíteni fogom, így mindig lesz új anyag, és mindig tudsz tovább fejlődni a választott cél elérése érdekében.

Shopping Cart