Hogyan is működik az oktatás?

Az alábbiakban részletes leírást adok, hogy miként működik a tematikusan felépített, lineáris képzési platformom. Kérlek, ha mégis kérdésed lenne, még a csomagválasztás, fizetés előtt tedd fel, amint tudok válaszolok érdemben ezekre a kérdésekre. Köszönöm!

1. Hogyan kezdjem? – Csomag választás, fizetés, fiók

Ahhoz hogy fel tudd venni az anyagokat, mindenképpen választanod kell egy csomagot. Választhatod a havidíjas Zeneelmélet+Basszusgitár csomagot, vagy az éves Zeneelmélet+Basszusgitár előfizetést is.

Ha már kiválasztottad a megfelelő csomagot, akkor a kosár gombra (menüben megtalálod, vagy ezen a linken: kosár) kattintva átnézheted, hogy valóban megfelelő csomagot szeretnél megvenni, majd a “tovább a pénztár” gombra kattintva eléred a fizetési oldalt. Itt meg kell adni az összes adatot, és be kell pipálni hogy fiókot is szeretnél létrehozni (a fiók létrehozása önmagában is ingyenes), kiválasztani a neked megfelelő fizetési lehetőséget (közvetlen banki átutalás, vagy fizetési kapun keresztül történő fizetés), és véglegesíteni a rendelést.

A rendelésről automatikusan számla készül, melyet a megadott elektronikus levelezési címedre ki is küld a rendszer. Amint beérkezett a csomag ellenértéke, a fiókod aktiválásra kerül, erről e-mail-ben is értesülsz. Az e-mailben található adatokkal már be tudsz lépni. (egyébiránt a fiókod már a rendelés pillanatában el fog készülni, de ekkor még – a fizetés hiánya okán – nem fogsz látni oktatási anyagokat.

Amint belépsz fiókodba kezdődhet is az oktatás.

2. Mit látok a Fiókomban?

A fiókodban lekövetheted csomagod állapotát, rendelésed, fizetésed. Ezen felül látni fogod a haladási állapotod is. A Fiókban módosíthatod adatait, akár a számlázással kapcsolatban is.

A “Haladásom” menü alatt nem csak az aktuális állapotod láthatod, hanem folytathatod az oktatást ott ahol abbahagytad. Ennek érdekében csak kattintanod kell az adott anyagra.

3. Hogyan épülnek fel a képzési anyagok?

Lineárisan lettek létrehozva a képzések, függetlenül attól, hogy melyik csomagot választottad. A képzés alatt leckék, azok alatt témák és felmérők találhatóak. A leckékért pontok járnak, a megfelelő pont összegyűjtése után ki fog nyílni a következő lecke / téma. Így szeretném megakadályozni, hogy úgymond össze-vissza tanulj, vagy hogy esetleg a tematikával szembe haladj. 

Leckék felépítését tekintve igyekeztem, mindent érthetően leírni, vagy éppen videós formában átadni. Természetesen a videók jó minőségben lettek feldolgozva, és mobil eszközön is megtekinthetők.

Témák mindig egy adott leckéhez csatlakoznak. A lecke így több témával is rendelkezni fog. Ezek elvégzése után is kaphatsz pontokat, melyek – mint fentebb is írtam – neked segítenek a legtöbbet.

Felmérések, kvízek eseténél az volt a fő szempont, hogy magadnak is visszajelzést tudj adni, hogy hol kell még fejlődni, hol lehet hiba. Fontosnak tartom, hogy a kvízeket önállóan, becsülettel töltsd ki, ne csapd be magad.

Pontok a képzésben. Van olyan témakör mely után jár pont, s van olyan mely után nem. A pontokat a fiókodban is megtekintheted. Ne  feledd, hogy lesz olyan lecke, téma, vagy kvíz melyet csak akkor érsz el, ha rendelkezel elég ponttal.

4. Hogy működik a pénzvisszafizetés?

Ha megvásároltad valamelyik csomagot, azonnal teljes hozzáférést kapsz a programhoz. Így a vásárlás után 48 óráig bármikor jelezheted, ha nem vagy elégedett és a vásárlásod összegét 100%-ban visszatérítem. 

48 órán túl érkező reklamáció esetén nem tudom érényesíteni a pénzvisszafizetési garanciát. 

Shopping Cart